De drie beste crypto-apps

Nu cryptocurrency een hype aan het worden is, schieten ook de apps als paddestoelen uit de grond. Wil je investeren in cryptovaluta, maar weet je niet waar beginnen? Probeer dan zeker één van deze 3 apps om je belegging in de gaten te houden.

Delta

Een probleem waar veel beleggers mee te maken krijgen is dat niet alle digitale munten op dezelfde exchange zijn te vinden. Hierdoor raak je al snel het overzicht over je investering kwijt. De oplossing hiervoor cryptocurrency checker-apps. Deze apps bezorgen je actuele koersinformatie van honderden digitale munten. Je kunt gemakkelijk een portfolio bijhouden met al jouw beleggingen. Zo heb je alle informatie in één app en hoef je niet meer overal in te loggen om jouw investeringen te kunnen volgen.

Delta is een cryptocurrency checker-app met portfolio. Delta geeft de totale waarde van jouw portfolio aan en laat je in real time de stijging en daling van de wisselkoersen zien.. Zo kun je jouw winst of verlies steeds raadplegen, zowel van je hele portfolio als per munt. Delta ondersteunt honderden digitale munten, dus keuze te over.

Waardes zijn in te stellen per munt, zodat je een melding krijgt bij een bepaalde grens. Het leuke is dat Delta gemaakt is in België door Opus Labs CVBA. Nieuwe functies worden regelmatig toegevoegd, waardoor steeds meer digitale munten worden ondersteund. De app is heel gemakkelijk te bedienen, waardoor je snel en gemakkelijk gedetailleerde statistieken kunt inzien.

De Delta website

Coinbase

Je moet natuurlijk ten allen tijde toegang hebben tot jouw cryptomunten, dit kan met een wallet. In tegenstelling tot wat velen denken dient een wallet niet om cryptovaluta in te stockeren. Deze zitten immers in de adressen en coderingen van een blockchain. Om echter je munten te kunnen verzenden naar een ander adres, of om euro's te storten op jouw cryptoadres heb je de wallet nodig. Een beveiligde toegang tot jouw digitale munten als het ware.

Spreken we over hele grote bedragen ben je het beste af met een harware wallet. Dit is een soort USB stick die je via USB aan je computer kan koppelen. Aangezien deze is losgekoppeld van het net is deze onmogelijk te hacken. Voor kleinere bedragen kan je werken met een online wallet zoals Coinbase, die ook als app beschikbaar is. Aangezien men het overgrote deel van de valuta die ze beheren ook offline bewaart is Coinbase één van de meest gebruikte en veilige wallets op de markt. Daarnaast ben je ook verzekerd moesten hackers het systeem toch kraken. De ondersteunde munten zijn momenteel Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum en Litecoin.

De Coinbase website

Promo: Indien je ervoor kiest om via deze link een coinbase wallet aan te maken, en daar voor minstens 100$ aan Bitcoins in te stockeren, krijgen jij en onze site er gratis 10$ van Coinbase bovenop.
Moest je vragen of problemen hebben bij het opzetten van een account, stuur dan een mailtje naar info@losapos.com. we helpen je graag verder.

Google Authenticator

Veiligheid is belangrijk. Je wil natuurlijk niet dat er iemand met jouw beleggingen gaat lopen. Of het nu gaat over de beveiliging van je wallet, een exchange-account of zelfs je e-mail adres. Kies steeds services die een twee-staps authenticatie aanbieden, en gebruik deze dan ook.

Bij aanmelding van een wallet of exchange selecteer je dan twee-staps authenticatie en dan krijg je een QR code. Deze scan je met de authenticator app, die dan elke 10 seconden een nieuwe code genereert. Als er iemand van slechte wil dan toegang wil krijgen tot jouw account, moet deze niet alleen je paswoord raden, maar ook nog eens de code ingeven die alleen via jouw smartphone gegenereert kan worden. Onmogelijk dus.

Google Authenticator voor Android
Google Authenticator voor IOS