De verklaring van de cryptodip vandaag

Nee de Bitcoin en de andere cryptomunten zijn verre van dood. Je moet gewoon alles in perspectief bekijken. Hier onder zie je de koers van de Bitcoin vorig jaar.

Dus, nergens paniek voor nodig. Nog even wachten en de koersen zijn weer stabiel. Van waar komt nu die plotselinge daling?

Azië domineert nog steeds de crypto-trading en is goed voor de overgrote meerderheid van het geld dat in- en uitloopt. Raad eens wat er in 3 weken aankomt? Chinees nieuwjaar Er stroomt een massa geld terug om cadeautjes en vliegtuig- / treinkaartjes te kopen.

Mensen in Azië besteden een hopen geld aan reizen en cadeaus tijdens het nieuwe maanjaar. Dit is hun kerstperiode. Dit is ook de grootste massamigratie van mensen op aarde, die zich over twee weken voltrekt als iedereen van de steden terug naar hun familie in hun geboortedorp trekt. Projecties voor uitgaven lopen er tot 100 miljard USD.

Vergeet niet dat de cryptomarkt haaks staat op de aandelenmarkt. Aandelen stijgen in hoog tempo tijdens de feestdagen als iedereen inkopen begint te doen. Crypto-beleggers zijn particuliere beleggers, geen Wall Street-investeerders. Deze beleggers verkopen tijdens vakanties, waardoor de cryptomarkt daalt.

Deze uitverkoop gebeurde precies 3 weken voor het nieuwe maanjaar elk van de laatste 4 jaar.

Bewijsmateriaal:

Dus, geen paniek, tegen februari is alles weer in orde. Je kunt onze Chinese en Koreaanse mede-beleggers niet kwalijk nemen dat ze flinke winsten hebben gemaakt om cadeaus voor hun familie te kopen. Bekijk het ook als een cadeau en koop in de tussentijd hun goedkope munten op.